3 Şubat 2015 Salı

Yoğun Gölgeli Göz Makyajı(Nude Tude ile)

Merhaba, The Balm Nude Tude far paletini(Yazısı için: http://makyajdevrimi.blogspot.com.tr/2015/01/the-balm-nude-tude.html?m=0 ) kullanarak yaptıgım makyajımı yazıyorum.




Not: Kaşlarımın görüntüsü için özür dilerim, bu ara çok inceldikleri için almıyorum biraz daha gürleşmelerini bekliyorum. 
Makyaja geçelim :)

Öncelikle baz olarak(pişman oldum) Essence Match 2 Cover kapatıcıyı kullanıyorum. Sonrasında ise Rimmel London Stay Matte pudra ile sabitliyorum.

The Balm Bahama Mama(Yazısı için: http://makyajdevrimi.blogspot.com.tr/search?updated-max=2015-01-04T00:37:00-08:00&max-results=7&m=0 ) ve geniş bir fırça katlanma bölgemin dışına çıkarak gölge yapıyorum. 

Daha ince bir fırça ile katlanma bölgemden yine dışarı çıkarak sleek ve sultry rengini karıştırıp geçiyorum. Yoğunluğu sleek rengine veriyorum.


Snobby'i bir far fırçası ile hiç far sürmediğim alana ve hafiften katlanma bölgesine uyguluyorum.



Geniş bir fırça ile karıştırdıktan sonra alt kirpik diplerimden seductive ve sleek renkleri ile geçiyorum ancak yoğunluğu seductive rengine veriyorum.

Maybelline Jel Eyeliner ile kuyruklu bir eyeliner çekiyorum ve eyelinerin bittiği yerden kalem bir fırça ile sleek renginden geçiyorum böylece daha gölgeli bir hale geliyor. 
Aynı eyeliner ile göz içimden geçiyorum ve kalem bir fırça ile dağıtıp buğulu bir görüntü veriyorum.
Kaş altlarımı aydınlatmak için Sassy rengini kullanıyorum.
Son olarak da Maybelline One by One Volume(Yazısı için: http://makyajdevrimi.blogspot.com.tr/2015/01/maybelline-one-by-one-volume-express.html?m=0 ) rimelini uyguluyorum. 


Okuduğunuz için tesekkürler. Lütfen yorumlarınızı benden esirgemeyin. Hoşçakalın!

1 yorum:

  1. Makyajin harika olmus tatlim blogunu takipteyim bende bekliyorum :)

    YanıtlaSil